Vanguard

Vanguard collectie heren 2018

 

Vanguard herfst wintercollectie 2018

 

Het gevoel van beweging en snelheid vormt de inspiratiebron voor de Herfst-/Wintercollectie 2018 van dit merk. Veel items bevatten dan ook een quiry verwijzing naar dit dynamische thema. Maar ook het “Stop and Go” thema is grafisch weergegeven door middel van onderborken lijnen die in repetitieve vormen terugkeren. De collectie heeft een groomed, mannelijke en rijke uitstraling. Er zijn mooie kwaliteiten gebruikt, zoals Merino wol, bonded fabrics, mercerized cotton, blends em royaal gevoerde items. Het “groomed denim” concept uit de zomercollectie is gecontinueerd en er zijn maar liefst drie leren jacks, waaronder het klassieke Vanguard racer jack in goen en bruin schaapsleer. De kleurencoördinatie tussen de verschillende items is subtiel en sophisticated met verschillende rood-groentinten voor een stijlvolle, dressed-up look. Vanguard maakt al jaren unieke cross-overs tussen haar jeans en custom Moto Guzzi motoren. Ook in deze collectie heeft er weer een kruisbestuiving plaats tussen een custom motorfiets en een nieuwe jeans. De nieuwe V850 Rider Jenas is een NOOS-jeans van soepele 4-way stretch denim in 2 nieuwe wassingen: clean dark blue en mid blue used. Gelijktijdig met deze jeans brengt Wrench Kings de “Master of Endurance” toto leven, een door Gannet Design ontworpen Moto Guzzi V7. Deze futuristische custom heeft allerlei details die verwijzen naar de jeans – en andersom – zoals de kleur en stiksels van het zadel, de V-vormige cut-out voor het achterlicht, de waistband patch in een decadente chocoladekleur, de triple highway stitching, de V boven de backpocket en het ritsje aan de zijkant van het zadel. In dit verband presenteert Vanguard de V850 capsule collectie, een compacte collectie waarin geen concessies zijn gedaan en er uitsluitend met de beste kwaliteiten is gewerkt. Deze collectie bestaat uit een schaapsleren jas, twee shirts, een t-shirt en een italiaanse black denim. Als ode aan deze futuristische Moto Guzzi hebben alle items of dezelfde kleur als de custom of onderdelen daarvan, of ze hebben accenten en details die direct naar de machine verwijzen.

 

GAAF Valkenburg is "the place to be" voor de gaafste items uit de nieuwste collectie van Vanguard. Jeans, Shirts, T-shirts en veel meer van Vanguard vind je in de gezelligste winkel van Valkenburg. Combineer een leuk dagje uit met de vele terrasjes in Valkenburg met een bezoek aan onze winkel en scoor je favoriete Vanguard outfit.

Is uw maat niet voorradig of hebt u iets speciaals op het oog wat u niet kunt vinden op onze site, neem dan gerust contact met ons op en stuur ons een E-mail. Wij kijken dan wat we voor u kunnen betekenen.

Wij wensen u alvast veel online shop plezier.

Pagina 1 van 4
Aantal artikelen per pagina:
Pagina 1 van 4
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »