Vanguard

Vanguard collectie heren 2018

 

Vanguard collectie

Vanguard blijft een merk dat staat voor dressed-up met outdoor flair. Rijders die op hun motor stappen en elkaar opzoeken voor het weekend vormen de inspiratiebron voor de collectie voorjaar/zomer 2018. Eigenzinnige prints met wielen, tanks, uitlaten en andere motoronderdelen voeren de boventoon. Deze ziet men op diverse polo's, shirts en in de voering van zowel blazers als jassen. Verschillende comfortabele sweatshirts zijn voorzien van helm prints om de motorgeschiedenis van het merk te benadrukken. De kleurcoördinatie tussen de verschillende items is subtiel en sophisticated. De ochtendgloed van een zonnige zomerdag, die rood afsteekt tegen de stoffige palmbomen langs de route, zien we weerspiegelen in rood en groen 'dusty ceder'artwork. Terwijl de avondgloed die een warme dieprode deken over het asfalt legt, is vertaald in verschillende tinten rood en paars, aangevuld met frisser, zomers groen en roze blikvangers. Voor deze zomerse omstandigheden wordt een aantal zomerse jackets gebracht, zoals een katoenen racejack, een quilted shirt jacket en een carcoat. Uiteraard ontbreek het leren motorjack niet.

 

https://view.publitas.com/vg-retail-/summer-2018-actie/page/12

https://view.publitas.com/vg-retail-/summer-2018-actie/page/12

Daarnaast worden er verschillende meer denim georiënteerde items gebracht, zowel van denim stof als van linnen. Ook in 2018 blijft de regular waist, slim straight leg V8 Racer jeans het ijkpunt. Deze jeans komt in 2018 in 2 nieuwe NOOS wassingen. Verder is er een unieke 'return of an icon' versie van de jeans: een green cast uitvoering met een subtiele groene gloed over de denim en groene details in de kleur van de unieke Vanguard Moto Guzzi V8 Racer. De leren waist patch is daarbij in groen leer uitgevoerd.

GAAF Valkenburg is "the place to be" voor de gaafste items uit de nieuwste collectie van Vanguard. Jeans, Shirts, T-shirts en veel meer van Vanguard vind je in de gezelligste winkel van Valkenburg. Combineer een leuk dagje uit met de vele terrasjes in Valkenburg met een bezoek aan onze winkel en scoor je favoriete Vanguard outfit.

Is uw maat niet voorradig of hebt u iets speciaals op het oog wat u niet kunt vinden op onze site, neem dan gerust contact met ons op en stuur ons een E-mail. Wij kijken dan wat we voor u kunnen betekenen.

Wij wensen u alvast veel online shop plezier.

Pagina 1 van 3
Aantal artikelen per pagina:
Pagina 1 van 3
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »