Circle of Trust

 

Circle of Trust Collectie herfst winter 2017

Het logo van Circle of Trust is een touwtje met vier knopen. Dit staat symbool voor de belofte van dit Nederlandse denimmerk om bewust om te gaan met onze planeet en met het vertrouwen van de consument. Door duurzaam te produceren en door jeans, spijkerjacks en sweaters te ontwikkelen die voor iedereen draagbaar zijn. Unieke denim items die zich onderscheiden door hun goede pasvorm, edgy details en betaalbare prijs.

De FW2017 collectie "Bright lights, Big City" is geïnspireerd op het dynamische leven in de drukke stad, the city that never sleeps, waar jonge creatieve minds van hot naar her vliegen. De ambitie, dynamiek en passie van deze stad zijn vertaald in warme wintertonen e materialen. Denk aan kleuren als dark petrol, burgundy en intense blauwtinten gecombineerd met grove breisels en verfijnde silhouetten. Circle of Trust creëert dit seizoen een sterk beeld. Een collectie waarin gedetailleerde jeans worden gecombineerd met verfijnde tops. Een collectie waar je als vrouw stijlvol en stoer kunt zijn. Kortom een collectie met artikelen waar ieder individu zichzelf sterk in voelt.

Is uw maat niet voorradig of hebt u iets speciaals op het oog, stuur ons dan een mail en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Wij wensen u alvast veel online shop-plezier.

Pagina 1 van 3
Aantal artikelen per pagina:
Pagina 1 van 3
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »