Dstrezzed

 

DE LUXE VINTAGE COMPANY.


De drang naar moderne en authentieke heren kleding hebben ervoor gezorgd dat in 2010 het label DSTREZZED werd opgericht. Een nieuw stijlvol merk is geboren met een geweldige mix van functie en vorm zonder verlies van de focus op details en cofort.

Alle DSTREZZED items zijn zorgvuldig ontworpen in de grote stad Amsterdam. De Nederlandse hoofdstad is een perfecte inspiratiebron voor de moderne mode-invloeden. Een smeltkroes van mensen en culturen. DSTREZZED is het gelukt om deze invloeden te vertalen naar hedendaagse herenkleding. Comfortabele kleding met goede balans tussen casual stoer en dapper chique. Voor jonge volwassenen en opgegroeide zakenlieden. Een alledaagse outfit voor iedereen. DSTREZZED, The Luxury Vintage Company.

Filosofie

We streven naar rijkdom en plezier. We proberen troost te vinden in ons werk, sociaal leven en welzijn, maar ook in producten en de kleren die we dragen. Kledingstukken die een verhaal vertellen zijn producten met een authentiek karakter. Ontspanning en gemak is wat we krijgen van luxe goederen. We proberen de geschiedenis van de kleding die we dragen te absorberen. We houden van vintage goederen als gevolg van de duurzame materialen en inspiratie uit de traditionele herenkleding. We zijn er trots op wat we met DSTREZZED hebben bereikt om 'The Luxury Vintage Company'te zijn. Dit leidde tot verkooppunten in 14 verschillende landen. En de opening van onze eigen DSTREZZED concept store in Antwerpen in 2014.

The Name [Dièe - De stre - sst]

Het werkwoord ontstressen betekent letterlijk 'ontspannen na een periode van werk of spanning'. Het idee van DSTREZZED is gebaseerd op de hardwerkende mannen tijdens de jaren '50. Het was deze jaren waar de eerste vrijetijdskleding ontstond. Deze goederen, met een casual look en gevoel, waren de inspiratie voor de eerste DSTREZZED ontwerpen. Deze outfits gaf hardwerkende mensen de gelegenheid om te ontspannen; 'Om te ontstressen'. De dubbele 'Z' werd toegevoegd aan de merknaam om een speelse twist te geven naar deze moderne tijd. Dit is precies waar DSTREZZED voor staat: de traditionele menswear vertaald naar hedendaagse kleding. Goederen met een vrolijk tintje en een verwijzing naar het verleden.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »