Sandwich

Sandwich kleding collectie fall winter

 

Casual Eigentijds met Personality

Sandwich warmt op voor de winter: Welkom in een fris en vrouwelijk seizoen.

Voor de herfst / winter 2017 gaat Sandwich voort op zijn succesvolle weg met een collectie met echte vrouwen in gedachten, voor elk moment van de dag. Kleren die je goed doen voelen. Waar je ook bent. Wat je ook doet. Bovendien heeft Sandwich dit seizoen opnieuw zijn belofte gehouden om ervoor te zorgen dat elk stuk kan worden gecombineerd met die van de huidige en vorige collecties. Let op de ultra-vrouwelijke details die u in deze collectie vindt, zonder compromissen te sluiten op de comfortabele pasvorm van de kleding. Precies wat je nodig hebt voor die extra dosis vertrouwen.

Een geweldige pasvorm, hoogwaardige materialen en een aantrekkelijk design, vindt u allemaal in de items van Travel Jersey kwaliteit. Travel Jersey is een perfecte match met de Sandwich vrouw. Dit soepele, ijzervrije materiaal is te vinden in een breed scala aan producten in zowel vlakke kleuren als prints.

Deze herfst ziet de follow-up van het Sandwich Loves Denim programma, dat vorig jaar werd geïntroduceerd. De collectie omvat mooie donkere wassings in zwart / blauw en grijs / blauw.

Pagina 1 van 5
Aantal artikelen per pagina:
Pagina 1 van 5
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »