Laatste nieuws over GAAF Valkenburg

23 september 2016

Ons nieuwe 3e Fashion Magazine is klaar. Check het volledige magazine.

GAAF Fashion Magazine, editie herfst winter 2016

 

 

 

 

 

1 Augustus 2016

GAAF Valkenburg opent zijn deuren in de Louis van de Maesenstraat.

Yes, we did it!

Zaterdagavond was GAAF klaar om de deuren te openen op de nieuwe locatie in de Louis van de Maesenstraat. Supertrots presenteren we onze nieuwe winkel met een kleine impressie.

Gaaf Valkenburg opent op nieuwe locatie in Louis van de Maesenstraat

 

Onze dank gaat uit naar Vliegen architecten, van Laarhoven lastechniek, Solideck vloeren, RKB bouw, Schilder Jo Ubachs, Installatiebedrijf Embrechts, Lambrix beveiliging, Manders Stucadoor, Bouwservice Wiersma, DC@work4you, ATS koudetechniek en natuurlijk Vicini Design.

 

17 Juni 2016

Ondernemer van de maand bij Ruijters Vastgoed

GAAF Valkenburg: een passie voor kleding

Wie haar winkel inloopt, merkt het direct: hier onderneemt een vrouw met passie. Monique Diederen opende 4,5 jaar geleden haar winkel GAAF in de Passage in Valkenburg. Nog even is zij op deze locatie te vinden, binnenkort verhuist zij namelijk naar het nieuwe winkelcentrum Aan de Kei. Een locatie waar zij al vanaf het eerste moment haar zinnen op had gezet. Een openhartig gesprek over haar passie voor het ondernemerschap, risico’s durven nemen, samenwerking en de spannende tijd die komen gaat.

Monique opende haar winkel zo’n 4,5 jaar geleden. “Mijn vader ontwierp kleding, zo deed hij bijvoorbeeld de kinderkleding voor de C&A. Ik keek enorm tegen hem op. Als kind keek ik vaak hoe hij in zijn atelier kleren ontwierp. Hij ging naar beurzen, kwam met spannende verhalen thuis. Ik heb het altijd leuk gevonden wat hij deed. Maar ik heb ook de keerzijde gezien toen zijn bedrijf failliet ging. Hoewel ik graag een eigen winkel wilde beginnen, heb ik ook steeds de risico’s in mijn achterhoofd gehouden. Het kan namelijk ook misgaan”. Tot 4,5 jaar geleden was Monique werkzaam in de telefonische verkoop maar toen de kinderen opgroeiden begon het toch te kriebelen. “Een collega, die veel weg had van mijn vader, zei toen tegen me: “jij moet op jezelf beginnen.” En dat is het punt geweest waarop ik de sprong, samen mijn man, heb gewaagd en de winkel ben begonnen. Hij is echt iemand van de cijfers en ik handel uit emotie. Hij zet me met beide benen op de grond. Zonder hem was dit niet gelukt”.

Dat de opknapbeurt die de afgelopen jaren gaande is in Valkenburg nodig was, weet iedereen. “Het is werkelijk prachtig geworden. Het heeft een enorme upgrade gekregen. Maar het is ook zwaar geweest voor ons als ondernemers. Gelukkig is de sfeer en de samenwerking altijd heel goed. In deze moeilijke tijden heb je elkaar nog harder nodig. We moeten samen Valkenburg vertegenwoordigen. We hebben hele goede contacten, bellen onderling en treffen elkaar voor een drankje”.Toen Monique startte met haar winkel in de Passage wist zij al meteen dat zij in de toekomst wilde verhuizen naar het nieuwe winkelcentrum Aan de Kei. “Niet wetende hoeveel het zou gaan kosten of dat ik er een pand kon krijgen. Ik heb altijd willen groeien en wist dat ik dit stapje voor stapje moest opbouwen. Ik zie overal kansen, wil creatief zijn en mooie dingen neerzetten. Bij mij is het glas altijd halfvol, nooit half leeg. En als het dan een keer mislukt, ach dan heb ik het in ieder geval geprobeerd”. 

Plannen voor de nieuwe locatie zijn er in ieder geval genoeg. Monique vertelt enthousiast: “We slapen amper nog omdat we over twee weken de sleutel  krijgen. Het is zo spannend en leuk om te beginnen. We zijn er echt klaar voor om deze stap te nemen. Ik heb honderd ideeën in mijn hoofd maar of het straks ook zo wordt als in mijn hoofd, geen idee! We willen in ieder geval binnen 4 weken klaar zijn. De winkel in de Passage blijven we tot september gebruiken voor onze sale collectie, dit komt perfect uit. De nieuwe collectie kunnen de mensen dan in Aan de Kei komen bekijken. Een nieuwe locatie met het vertrouwde aanbod, alleen dat wat uitgebreider”.

“Het leuke aan onze nieuwe locatie is, dat we buiten onze eigen collectie, ook het interieur van de winkel als het ware verkopen. We hebben bijvoorbeeld alle sfeerlampen bij één label gekocht. Een hele leuke lijn die ook te koop is voor onze klanten. Bij een ander label hebben we de vloerkleden, krukjes en zithoek gekocht en ook deze kunnen gekocht worden. Met de rest van de aankleding zijn we nog vol enthousiasme mee bezig. Nu is het nog GAAF kleding maar straks wil ik alles wat gaaf is, aan onze klanten kunnen aanbieden”.

 

26 Mei 2016

Het is Definitief. GAAF Valkenburg gaat de Passage verlaten en gaat in Augustus zijn deuren openen in het nieuwe winkelcentrum "Aan de Kei". Wij verheugen ons erop om jullie nog beter van dienst te zijn en iedereen een GAVE collectie dames- en herenkleding te kunnen aanbieden.

 

 

18 September 2015

GAAF Proudly presents editie 2 van het Fashion Magazine, met najaars collectie 2015.  Download je magazine nu als PDF of bekijk de booklet vorm.

 

 

16 April 2015

GAAF Proudly presents zijn eerst Magazine. Download je magazine nu als PDF of bekijk de booklet vorm.

 

 

22 Maart 2015

Op 22 maart hebben wij in samenwerking met vrienden en Aperture fotografie onze eigen beeldrapportage gemaakt voor het eerste voorjaars/zomer Fashionmagazine van GAAF Valkenburg.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »