Cast Iron

Cast Iron collectie heren

 

Cast Iron collectie

Herfst- Wintercollectie 2020

JAPAN   ROADTRIP

De herfst-winter ‘20 collectie haalt inspiratie uit het land van de rijzende zon.

 

Japan, het land van tegenstellingen. 

De contrasterende mix van ultramoderne en oude tradities is de inspiratie voor onze uptown, all day outfits. Items die zijn gebaseerd op de Japanse waarden van eenvoud, esthetiek en kwaliteit. De subtiele details van deze inspirerende collectie zijn net zo verrassend als de verborgen schatten van dit bijzondere land met een betoverend landschap en een intrigerende cultuur.

BRON VAN INSPIRATIE

De diversiteit van Japan, dat bestaat uit de vier grote eilanden Hokkaido, Honshu, Shikoku en Kyushu, is op meerdere vlakken een grote bron van inspiratie. Elke streek en stad heeft weer zijn eigen karakteristieke setting en sfeer. Iets wat mooi past bij het beeld van onze collectie.

ON TREND: WORK WEAR

Deze verre bestemming sluit perfect aan op wat er speelt in de markt.  Een belangrijke trend, die niet meer uit het Japanse modebeeld weg te denken is: work wear. Andere Japanse invloeden die wij terugzien in het huidige modebeeld zijn een meer gelaagd & functioneel silhouette en meer verfijning in kleur door gebruik te maken van meerdere tonen van dezelfde kleur.

TOKYO DRIFT (augustus)

Onze roadtrip start in Tokyo. Een stad vol tegenstellingen, waar modern hand in hand gaat met traditioneel. Deze metropolis is een grote inspiratiebron voor deze collectie. Het is een authentiek denim beeld met als modernste invloed: kleur. We hebben gekozen voor een easy, authentiek denim kleurbeeld van verschillende tinten blauw, waar felle rode en blauwe tonen van de ‘city lights’ voor frisheid zorgen.

 

 GAAF Valkenburg is "the place to be" voor de gaafste items uit de nieuwste collectie van Cast Iron. Jeans, Shirts, T-shirts en veel meer van Cast Iron vind je in de gezelligste winkel van Valkenburg. Combineer een leuk dagje uit met de vele terrasjes in Valkenburg met een bezoek aan onze winkel en scoor je favoriete Cast Iron outfit.

Is uw maat niet voorradig of hebt u iets speciaals op het oog wat u niet kunt vinden op onze site, neem dan gerust contact met ons op en stuur ons een E-mail. Wij kijken dan wat we voor u kunnen betekenen.

Wij wensen u alvast veel online shop plezier.

 

 

 

Pagina 1 van 6
Aantal artikelen per pagina:
Pagina 1 van 6
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »