Verzenden

 

Wanneer u een bestelling via onze website hebt geplaatst, wordt deze op de door u aangegeven wijze bezorgd. Op deze pagina vind je alle informatie omtrent onze 24-uurs levering, de diverse bezorgwijzen en de eventuele bezorgkosten.

24-uurs levering
Wij streven erna dat wanneer u de artikelen (van maandag t/m vrijdag) voor 15.00 uur online hebt besteld en betaald, dat uw bestelling in principe de volgende dag bezorgd wordt (geen bezorging op zondag en maandag). Bestellingen die in het weekend worden geplaatst en betaald (vrijdag na 15.00 uur, zaterdag en zondag) worden op dinsdag bezorgd. Er zijn echter een paar uitzonderingen op de 24-uurs levering.

Verzending naar andere landen binnen West Europa

Met verzending naar Belgie of Duitsland moet u rekening houden met 1 a 2 dagen extra levertijd.

Tevens zijn wij afhankelijk van Post.nl. Bij drukte bij Post.nl kunnen zendingen vertragingen oplopen.

 

Online zijn wij gewoon bereikbaar en zullen wij dagelijks de bestellingen verzorgen en versturen met TNT post. Woont u binnen een straal van 25 km van onze winkel, dan hebt u de bestelling gegarandeerd de dag erna in huis via onze eigen bezorgservice. Wij streven er zelfs naar om deze bestellingen binnen een straal van 25km dezelfde dag nog te bezorgen. (Mits besteld voor 15.00 uur)


Bestel- en bezorgwijzen
Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, bieden wij verschillende bestel- en bezorgwijzen aan. Zo is er altijd één die bij je past!

Je kunt zelf aangeven wat je het liefste wilt:

  • De bestelling wordt bij u thuisbezorgd.
  • De bestelling laat u afleveren op een ander adres.

 

Hoe wordt mijn bestelling afgeleverd?

We geven uw bestelling ter bezorging mee aan TNT Post. Wij verzenden een bevestiging per e-mail zodra u bestelling verzonden wordt. Wanneer u bestelling van dusdanig formaat en deze via de pakketdienst vezonden wordt kunnen we u een link toesturen met de Track & Trace gegevens, zodat u zelf kunt nagaan wanneer u de bestelling ontvangt. Via deze gegevens kunt u te allen tijde achterhalen waar de bestelling zich bevindt. Nu kan het gebeuren dat u niet thuis bent op het moment dat de postbode het pakket aanbiedt. De bezorger zal het pakket de volgende werkdag nogmaals aanbieden.

Wanneer het pakket voor de tweede maal niet kan worden afgeleverd, krijgt u een kennisgeving en kunt u het pakket op de volgende werkdag afhalen op het op de kennisgeving aangegeven adres afhalen.

 

Verzendkosten

Bij GAAF Valkenburg worden er geen verzendkosten en administratiekosten binnen Nederland berekend bij bestellingen boven € 50,-. Indien u voor minder dan € 50,- besteld berekenen wij € 4,95 verzend- en administratiekostenkosten. Voor het buitenland gelden de tarieven volgens onderstaande tabel.

 

Land Verzendkosten           Opmerking
Nederland € 3,95 Gratis bij bestellingen boven € 50,-
Belgie € 6,95 Gratis bij bestellingen boven € 250,-
Deutschland € 6,95 Gratis bij bestellingen boven € 250,-
France € 10,95 Gratis bij bestellingen boven € 250,-
Czech Republic € 12,95 Gratis bij bestellingen boven € 250,-
United Kingdom € 9,95 Gratis bij bestellingen boven € 250,-
Italy/Spain/Austria € 14,95 Gratis bij bestellingen boven € 250,-
Luxemburg € 8,95 Gratis bij bestellingen boven € 250,-
Europe Other countries € 19,95 Gratis bij bestellingen boven € 300,-
     
North America / Canada € 29,95

Free shipment from € 300,-

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »