PME Legend


PME Legend Pall Mall collectie spring summer 2020

Lente- en Zomercollectie 2020

Deze collectie haalt inspiratie uit het rijke kleurenpalet van vliegtuigen. Naast het ontwerp van elk type vliegtuig wordt de uitstraling voor het grootste deel bepaald door de speelse en inspirerende kleurenschema’s die op de buitenkant worden gebruikt. Deze zogenaamde Liveries van
vliegtuigen zijn vaak oogstrelende kunstwerken en een ware bron van inspiratie. Voor PME Legend hebben we de liveries Bare Metal, Cheatlines, Euro White en Billboard gebruikt als vertrekpunt voor een
kleurrijke, gevarieerde Lente-Zomer collectie. Cheatlines worden gebruikt om met decoratieve horizontale strepen een vliegtuig visueel te stroomlijnen. In deze collectie ligt de focus op geplaatste (delen van) cheatlines, waarbij ook ritsen en ritsbanden fungeren als cheatlines, wat in het design zorgt voor optische illusies.

GAAF Valkenburg is "the place to be" voor de gaafste items uit de nieuwste collectie van PME Legend. Jeans, Shirts, T-shirts en veel meer PME Legend vind je in de gezelligste winkel van Valkenburg. Combineer een leuk dagje uit met de vele terrasjes in Valkenburg met een bezoek aan onze winkel en scoor je favoriete PME Legend outfit.

Is uw maat niet voorradig of hebt u iets speciaals op het oog wat u niet kunt vinden op onze site, neem dan gerust contact met ons op en stuur ons een E-mail. Wij kijken dan wat we voor u kunnen betekenen.

Wij wensen u alvast veel online shop plezier.

Pagina 1 van 12
Aantal artikelen per pagina:
Pagina 1 van 12
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »