Cast Iron

Cast Iron collectie heren

 

Cast Iron collectie

De Rebelse, eigenzinnige en stoere setting van de film Drive vormt de inspiratiebron voor de lente- en zomercollectie 2018 van Cast Iron. In de collectie is dit vertaald door middel van diffused lights, two-tone effecten en highlights. Het resultaat is het gevoel dat je beweegt, gelaagdheid en verdieping qua uitstraling. Waar Ryan Gosling in Drive onlosmakelijk is verbonden met zijn auto, spelen bij Cast Iron vierwielers ook een belangrijke rol. Cast Iron ziet zichzelf als een klassieke auto met een karakteristiek en elegant ontwerp. Als een tijdloze verschijning met aandacht voor detail en gemaakt met vakmanschap. In de collectie is ervoor gekozen om de typische kenmerken van de klassieke Mustang GT350 Shelby te benadrukken, die met zijn iconische stripes helemaal on trend is. In de collectie zien we de strepen terug zowel op T-shirts als sweaters, waarbij deze in sommige prints snelheid suggereren. Het is een trendelement dat deze collectie mannelijk en stoer maakt. In het oog springend detail van de Mustang GT350 Shelby is het cobra embleem op de grille. Dit verbindingselement zien we in de collectie terug in de vorm van de Cast Iron draak. Ook mango bladeren zijn als artwork in de collectie gebruikt. Qua kleurbeeld ligt de nadruk op knallende zomerse kleuren met onder meer rood, blauw, groen, oranje en gebroken wit, die, evenals de kledingitems, vololop met elkaar kunnen worden gemixt.

 GAAF Valkenburg is "the place to be" voor de gaafste items uit de nieuwste collectie van Cast Iron. Jeans, Shirts, T-shirts en veel meer van Cast Iron vind je in de gezelligste winkel van Valkenburg. Combineer een leuk dagje uit met de vele terrasjes in Valkenburg met een bezoek aan onze winkel en scoor je favoriete Cast Iron outfit.

Is uw maat niet voorradig of hebt u iets speciaals op het oog wat u niet kunt vinden op onze site, neem dan gerust contact met ons op en stuur ons een E-mail. Wij kijken dan wat we voor u kunnen betekenen.

Wij wensen u alvast veel online shop plezier.

Pagina 1 van 4
Aantal artikelen per pagina:
Pagina 1 van 4
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »