PME Legend


PME Legend Pall Mall collectie zomer 2018

In de VS, diep in de woestijn van Tuscon in Arizona, staan verspreid over een vliegtuigkerkhof duizenden afgedankte cargovliegtuigen. Deze vormen en inspiratiebron voor hedendaagse schilders en street artists. Als hommage aan de aircraft nose art worden de rompen van deze propellerkisten als blank canvas gebruikt voor schilderingen en graffiti's. De beschilderde toestellen leveren een surrealistisch beeld op in de gortdroge woestijn en ogen als een kleurrijke, bruisende fata morgana. Geïnspireerd op deze spannende combinatie van kleur, creativiteit en klassieke kisten presenteert PME Legend voor voorjaar/zomer 2018 een collectie met allerlei patronen, prints en zandkleuren uit de woestijn van Arizona.Zonder de functionele en ruige historie van het merk uit het oog te verliezen, heeft de collectie een moderne look & feel gekregen met een subtiele, creatieve twist. De prints op de shirts zijn bijvoorbeeld gebaseerd op het patroon van gesloopte toestellen in het zand, bekeken van grote hoogte. Andere prints zijn zich herhalende patronen van propellers, adelaars en woestijnplanten. Op jeansgebied presenteert PME Legend verschillende nieuwe stijlen. Het zijn replica's van door piloten gedragen modellen, zwaar used en verwassen door de barre omstandigheden waarin ze gedragen zijn. Daarnaast brengt de collectie talloze functionele en luchtvaartdetails, zoals de Remove Before Flight labels an de ritsen. Het primaire kleurbeeld omvat de kleuren uit de omgeving van de piloot, het vliegtuigkerkhof gecombineerd met woestijn zandtinten en verwijzingen naar cactussen, woestijnplanten en -bloemen.

 

GAAF Valkenburg is "the place to be" voor de gaafste items uit de nieuwste collectie van PME Legend. Jeans, Shirts, T-shirts en veel meer PME Legend vind je in de gezelligste winkel van Valkenburg. Combineer een leuk dagje uit met de vele terrasjes in Valkenburg met een bezoek aan onze winkel en scoor je favoriete PME Legend outfit.

Is uw maat niet voorradig of hebt u iets speciaals op het oog wat u niet kunt vinden op onze site, neem dan gerust contact met ons op en stuur ons een E-mail. Wij kijken dan wat we voor u kunnen betekenen.

Wij wensen u alvast veel online shop plezier.

Pagina 1 van 12
Aantal artikelen per pagina:
Pagina 1 van 12
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »