PME Legend


PME Legend Pall Mall collectie herfst winter 2018

Als vervolg op de voorjaar/zomercollectie is ook de herfst/wintercollectie geïnspireerd op een vliegtuig-kunstproject in de woestijn van Arizona. In de nabijheid van het stadje Tucson staan duizenden afgedankte vrachtvliegtuigen. Deze vormen voor kustenaars het perfecte materiaal voor hun schilderingen en graffiti, waarbij met veren, vogels en kleuren een verband wordt gelegd tussen vliegtuigen en de lucht, hun natuurlijke habitat. Als hommage aan deze surrealistische, kleurrijke wereld brengt PME Legend een collectie met als thema “Eagles & Engines”. In de collectie zien we deze elementen steeds terug, waarbij dit thema met behulp van verschillende technieken en stoffen is uitgewerkt. Zo zijn er geborduurde propellerpatronen en veren prints op gebreide stoffen, maar ook terugkerende patronen als verwijzing naar de manier waarop de vliegtuigen in de woestijn geparkeerd zijn. Sommige items zijn voorzien van studs of rivets, die afgeleid zijn van de popnagels waarmee deze vrachttoestellen in elkaar werden gezet. Voor de collectie werden 3D-technieken gebruikt om diepgang, gelaagdheid en tonale artworks te kunnen creëren. Naarmate het seizoen vordert, worden de kleuren donkerder. De collectie is verkrijgbaar vanaf augustus 2018. In de rijke historie van de cargoluchtvaart neemt de Curtiss C-46 Commando een unieke plaats in. Als ode aan dit bijna 80 jaar oude propellervliegtuig, dat overigens nog steeds als vrachttoestel dienst doet. De speciale “darts” op het bovenbeen zorgen voor extra ruimte en comfort. De Curtis heeft aan de voorkant envelop pockets. De achterzakken verwijzen met hun op popnagels geïnspireerde rivets naar de productiemethode van dit vliegtuig. De Curtis is gemaakt van een zachte, comfortabele denim waaraan Tencel is toegevoegd. De eerste versie van de Curtis is verkrijgbaar in een diepe, donkerblauwe kleur.

 

GAAF Valkenburg is "the place to be" voor de gaafste items uit de nieuwste collectie van PME Legend. Jeans, Shirts, T-shirts en veel meer PME Legend vind je in de gezelligste winkel van Valkenburg. Combineer een leuk dagje uit met de vele terrasjes in Valkenburg met een bezoek aan onze winkel en scoor je favoriete PME Legend outfit.

Is uw maat niet voorradig of hebt u iets speciaals op het oog wat u niet kunt vinden op onze site, neem dan gerust contact met ons op en stuur ons een E-mail. Wij kijken dan wat we voor u kunnen betekenen.

Wij wensen u alvast veel online shop plezier.

Pagina 5 van 13
Aantal artikelen per pagina:
Pagina 5 van 13
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »