PME Legend


PME Legend Pall Mall collectie spring summer 2020

Herfst-wintercollectie 2020

Het concept ‘The Overview Effect’ dat PME Legend in de zomercollectie ‘20 is gestart, trekt hij door naar de nieuwe herfst collectie. De luchtfotogra­fie van kunstenaars als Rueben Wu, Benjamin Grant en Tom Hegen hebben de ontwerpers geïnspireerd om van bovenaf naar de wereld te kijken. Ze ontdekten indrukwekkende   kleurpaletten en patronen en creëerden met dat  uitgangspunt een unieke collectie op basis van  wat ons omringt, maar niet zichtbaar is vanuit ons  normale day-to-day perspectief. Cargo blijft uiteraard weer een belangrijk thema en PME Legends merkwaarden zijn duidelijk zichtbaar in  de hele collectie.  Dit keer met een frisse, moderne benadering.

COORDINATES

Luchtkaarten en geogra­fische coördinaten helpen onze weg te vinden.

Net als de cargo pilot, die door weer en wind, op  grote hoogte de weg naar zijn bestemming navigeert. De piloot, die blindelings vliegt op  coördinaten, is de link met ‘The  Overview  Effect’:  de ontwerpers vertalen coördinaten naar geometrische all-over prints en subtiele gra­fische elementen. Dit soort artwork creëert een spannend contrast met de artistieke camo's en de organische patronen die zijn toegepast.

CHECK PATTERNS

In de September levering adresseren we de belangrijke ruiten trend. De ruit zie je in dit  seizoen niet alleen in klassieke producten zoals  shirts, maar komt terug in alle productcategorieën.

NEW BADGE TECHNIQUEST

Tonale badges, rubberen badges, badges van meer technische stoffen, you name it. De ontwerpers hebben de vormen van de bekende  PME Legend-badges gebruikt, maar er wel een  nieuwe, moderne vertaalslag mee gemaakt.

De vormen van de badges worden ook gebruikt  als subtiele details in all-over prints en patronen.

OUTERWEAR FUNCTIONALITY

De outerwear collectie van dit seizoen is gebaseerd op een remake van de klassieke flight suit met alle originele details, zoals meerdere utility zakken, maar met meer comfort. PME Legend heeft dit seizoen opnieuw een grote stap gezet in vernieuwing en functionaliteit. Ook geeft ons de  crossover van de seizoenen letterlijk meer ruimte voor verschillende typen vullingen. Dit betekent dat er in deze collectie voor elke weersomstandigheid een goed jack te vinden is. Met meer variatie, zoals 3-in-1 jassen en omkeerbare jassen. In deze  outerwear collectie zit er ook een aantal  sustainable jassen, gemaakt van gerecycled  polyester en gerecycled nylon. Per collectie voegt PME Legend steeds meer duurzame producten toe.

 

GAAF Valkenburg is "the place to be" voor de gaafste items uit de nieuwste collectie van PME Legend. Jeans, Shirts, T-shirts en veel meer PME Legend vind je in de gezelligste winkel van Valkenburg. Combineer een leuk dagje uit met de vele terrasjes in Valkenburg met een bezoek aan onze winkel en scoor je favoriete PME Legend outfit.

Is uw maat niet voorradig of hebt u iets speciaals op het oog wat u niet kunt vinden op onze site, neem dan gerust contact met ons op en stuur ons een E-mail. Wij kijken dan wat we voor u kunnen betekenen.

Wij wensen u alvast veel online shop plezier.

Pagina 1 van 12
Aantal artikelen per pagina:
Pagina 1 van 12
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »