Just Brands

Just Brands is de naam van de organisatie die zich bezighoudt met ontwerp, logistiek, marketing en verkoop van PME Legend, Cast Iron en Vanguard.

Just Brands is een dynamisch modebedrijf met ruim 20 jaar ervaring in het ontwerpen en de marketing van topmerken in de kledingindustrie. In het Europese hoofdkantoor in Amsterdam werken wij met honderden modespecialisten waar met passie en oog voor detail is geïnvesteerd in het ontwerpen, de fabricage en marketing van onze merken voor de modebewuste consumenten. In de Benelux-landen hebben wij 1500 verkooppunten. Binnen deze markt behoort Just Brands tot de top drie in de branche.

Ons streven is om in de nabije toekomst in Europa een belangrijke speler te worden op het gebied van casual kleding en jeans. Dit bereikt Just Brands door het aanbieden van producten van topkwaliteit en een geraffineerde merkenportefeuille, het ontwerpen van een unieke, eigen belevingswereld voor ieder merk en het ontwikkelen van alternatieve verkoopkanalen.
De eigen Just Brands Stores, Shop in Shop concepten per merk en franchiseformule dragen bij in de ontwikkeling.
 

‘OFFERING TOP-QUALITY PRODUCTS
AND A SOPHISTICATED BRAND PORTFOLIO, CREATING
A UNIQUE EXPERIENCE LINKED TO EACH LABEL’

Merken

Teneinde alle segmenten van de markt zo goed mogelijk te bedienen heeft Just Brands een reeks mode- en lifestyle concepten ontwikkeld die zich op een aantal doelgroepen richten.

PME Legend

Een compleet imago- en lifestyle concept voor mannen. In de Benelux-landen is PME Legend een van de top drie op het gebied van casual kleding en jeans.

Cast Iron

Het merk Cast Iron werd in 2003 gelanceerd en biedt zowel een casual als een’dress-up’ denim concept voor mannen.

Vanguard

Een casual concept, gelanceerd in 2006, voor mannen.

Geen producten gevonden...
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »