Comfy chic van PENN & INK NY.

Comfy chic van PENN & INK NY.

Knellende jasjes en strakke broeken… Stiekem laten we ze liever in de kast hangen. Maar ja, we willen er natuurlijk wel netjes uitzien. Ben je op zoek naar optimaal comfort, maar wil je wel mooi gekleed zijn? Dan is ons nieuwe merk PENN & INK NY precíes wat er in jouw kledingkast moet komen te hangen!

Casual chic

De voorheen niet uit een garderobe weg te denken jeans verdwijnt beetje bij beetje steeds meer naar de achterkant van de kast. De reden? We willen alleen nog maar écht comfortabele kleding dragen. Daarbij willen we natuurlijk wel vrouwelijk en gekleed blijven. Het is niet de bedoeling om als Ma Flodder door de supermarkt te lopen. Maar om je na thuiskomst meteen om te moeten kleden omdat je kleding gewoon te strak om je lijf voelt, daar zijn we wel klaar mee. De oplossing is casual chic kleding, die mooi afkleedt maar ook voelt als een tweede huid. Kleding die je gewoon van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat draagt en die je bijna vergeet uit te trekken als je naar bed gaat!

penn & ink kleding 

PENN & INK

Het ultieme merk dat comfort en fashion met elkaar combineert, is PENN & INK. De roots van dit label liggen in Brooklyn New York. Het label is opgericht door  Maureen J. Penn en Stanley Ink in de jaren 60 en verwierf faam in de VS, werd razend populair bij de ontwerpers in de high-end fashion, maar kon op een gegeven moment de sterke groei niet meer aan. Het werd stil rond Penn & Ink, maar in Nederland vond enkele jaren geleden de wedergeboorte van Penn & Ink NY plaatst, en hoe! 

Het label heeft een mooie collectie met basis items van super mooie kwaliteit, maar wel met zeer geraffineerde details, waardoor je bij elke gelegenheid precies goed gekleed bent. De stijl van is heel variërend. Je kunt kiezen voor een sportieve look, een zakelijke outfit of gaan voor een supervrouwelijke uitstraling. Je draagt de comfortabele basics altijd gewoon precies zoals jij dat wilt. Sporty met een leuke gymp, chique met een pump. Geloof ons: je wilt niks anders meer dragen!

 

Penn & Ink kleding 

Nu ook bij GAAF!

Na lang wachten zijn we ontzettend blij dat we dit supergave label nu ook in onze rekken mogen hangen. Toen PENN&INK zes laar geleden in Nederland nieuw leven ingeblazen kreeg, was de populariteit zó immens dat er zelfs een klantenstop kwam voor nieuwe retailers. De eerste collecties waren nog niet in de winkel of ze waren alweer uitverkocht. Gelukkig hebben wij het merk nu naar ons Valkenburg weten te halen. Kom snel kijken en vooral passen, zodat je voelt wat wij bedoelen met ultiem draagcomfort! Want ja, de kleding van PENN & INK is echt ‘Kei’GAAF!

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »