HOERA! GAAF viert 20 jaar DEPT

HOERA! GAAF viert 20 jaar DEPT

Ik – Monique – ben DEPT-fan van het eerste uur. Toen het kledingmerk voor het eerst te vinden was in de Nederlandse kledingrekken, was ik op slag verliefd. Dit jaar vieren ‘wij’ ons 20ste jubileum, met een geweldige campagne vanaf 7 september. Waarom ik zo dol ben op DEPT? Het is stoer maar toch ook vrouwelijk, net even anders dan anders en daardoor helemaal mij! Dus ja: I dare to wear DEPT! Jij ook?

 

Ik word niet snel aangetrokken door glitters, glimmers, toeters of bellen, maar zodra ik de vertrouwde D, E, P en T op een winkelruit, flyer, shoptas of label zie staan, gaat mijn hart sneller kloppen. Dan weet ik dat ik goed zit. Eigenlijk heb ik al 20 jaar een little love affair met het modemerk DEPT. Voor ik GAAF opende maakte het eigenlijk niet uit welke stad of winkel ik bezocht, mijn shopping trip begon steevast met het zoeken naar de nieuwste items van dit aparte modemerk. Toen de grote DEPT-store in Maastricht opende, kon ik dan ook onmogelijk door de stad lopen zonder als een magneet naar mijn ‘snoepwinkel’ naast de Bijenkorf getrokken te worden.

 

Match made in heaven

Ik houd van DEPT kleding omdat het merk lekker eigenzinnig is, gewoon net even anders. De DEPT collecties hebben een geheel eigen uitstraling en alle kledingstukken bestaan uit een rijk collage van patronen en kleuren met leuke details. DEPT is er voor de modieuze en trendy vrouw, met een klassieke maar toch gewaagde uitstraling. Classy met een knipoog zeg maar; en daar ben ik gek op! Met de droom van een eigen winkel in mijn achterhoofd, wist ik dan ook al van begin af aan dat DEPT een vaste plek zou krijgen binnen mijn geselecteerde collectie. Inmiddels siert DEPT al bijna 5 jaar mijn kledingrekken.

 

Trouble in paradise

Vlak na Kerst 2012 leek het even alsof mijn kalverliefde tot een einde zou komen. Toen de pers berichtte dat het modemerk failliet was, had ik even een typisch gevalletje van ‘luhduhvuhduh’, liefdesverdriet. Tot overmaat van ramp was het hoofdkantoor in verband met vakantie niet bereikbaar om me te sussen, dus stapte ik in mijn auto om het met eigen ogen te zien. De deur van mijn favoriete winkel in Maastricht was inderdaad dicht, mijn geliefde was niet meer. Gelukkig gloorde er snel weer hoop aan de horizon. Als de prins op het witte paard nam van Veldhoven het label DEPT over, waardoor de mooie collecties in mijn leven bleven.

 

Stronger than ever

En maar goed ook, want het modemerk DEPT is sterker dan ooit! De collecties blijven keer op keer verrassen en ik ben allang niet meer de enige die bij elk nieuw kledingstuk een beetje verliefd wordt. Ook onze klanten zijn telkens weer razend enthousiast over de mooie kledingstukken die we hebben mogen uitzoeken in de showrooms van DEPT.

 

 

20 years of DEPT

Wij feliciteren DEPT met dit prachtige jubileum, zeker nu alle stormen zijn doorstaan. Om het feestje compleet te maken zal onze winkel van woensdag 7 t/m 27 september een extra ‘touch of DEPT’ hebben en hebben wij de zes prachtige jubileumjurken] in onze rekken hangen. Kom ze zeker passen, want ze zijn écht GAAF! Overigens krijg je bij elke DEPT-aankoop een leuke nagellakset cadeau. So: DARE TO DRESS!

 

dept jurk

Dept Jurk Dept Jurk

 

    Dept Rok € 69,95

    Dept Trui € 79,95

 

    Dept Jurk € 89,95

 

     Dept Jurk € 99,95

 

     Dept Jurk € 99,95

 

     Dept Jurk € 89,95

 

     Dept Jurk € 89,95

 

 

We hopen dat we met z’n allen nog jarenlang mogen genieten van de mooie en met liefde ontworpen en gemaakte eyecatchers van DEPT. Op naar de volgende 20 jaar!

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »