Oh my GOODNESS!

Oh my GOODNESS!

Afgelopen zomer. Ik zit met Maurice te genieten van een kopje koffie in Almere. Even
ontspannen na onze intensieve inkoopsessie voor het voorjaar van 2017. Opeens trekt een
leuke, frisse winkel mijn aandacht. Daar moet ik naar binnen! De tegeltjes achter de toonbank
en de lampjes erboven bezorgen me een eerste moment van betovering. Ik stap af op een
super leuk jurkje en kijk direct op het label: Sandwich. Zonder het te realiseren ben ik in een
Sandwich brandstore beland, en o wat is dit GAAF!

Hebberig

Hoe langer ik rondkijk, hoe meer ik me in moet houden om items voor mezelf te kopen. Volgens mij hangt er in mijn eigen winkel immers ook genoeg kleding. Maar toch, ik word er helemaal hebberig van! Het plaatje klopt. Ondanks dat ik mijn hele collectie voor Spring/Summer 2017 net ingekocht heb, weet ik het zeker: dit móet bij GAAF in de rekken komen! Hier kan ik niet omheen. Een stemmetje in mijn achterhoofd herinnert me aan mijn budget, maar eigenwijs als ik ben bel ik in de auto direct naar Sandwich kleding om een afspraak te maken. Misschien is de komende collectie wel minder en heb ik alsnog geen ‘troubles’ met mijn begroting. Kijken kan geen kwaad, toch?…

 

Sandwich kleding

 

Casual met een persoonlijke touch: voor échte vrouwen

Zodra ik de showroom van het Nederlandse kledingmerk Sandwich binnenstap, ben ik (oh wat een verrassing) verkocht. De items zijn gemaakt van natuurlijke materialen en uitstekend draagbaar, maar zitten toch vol verrassingen en onverwachte details. De stijl is heel down-to-earth en duidelijk bedoelt voor vrouwen die genieten van het leven en schoonheid zien in de kleine dingen. Of het nu opgestikte ruches zijn, een asymmetrische zoom, of een vernieuwend gesneden lijn, elk comfortabele kledingstuk heeft een unieke twist, precies goed voor het echte leven. En ja, ook Maurice moet toegeven dat dit merk perfect in ons plaatje past. Ik krijg groen licht!

 

Goodness is coming your way

Nu, maanden later, komen de eerste Sandwich items binnen. En ja, ik ben weer helemaal in de wolken. Het seizoensthema ‘goodness is coming your way’ beschrijft mijn gevoel precies: met deze items ga ik veel dames héél blij mee maken! De collectie van Sandwich bestaat altijd uit mix en match items, die eindeloos met elkaar te combineren zijn. Stuk voor stuk tijdloze, waardevolle items, gemaakt van kwaliteitsingrediënten die op een stijlvolle en verrassende manier zijn samengebracht. Sandwich biedt je alles wat je nodig hebt om goed voor de dag te komen. Of dat nou tijdens je werk is, met de kids in de speeltuin, gewoon thuis of tijdens een gezellig etentje. De kleding van Sandwich is comfortabel op elke moment van de dag, maar dan wel in een stijlvol ‘jasje’.

 

Spring/Summer 2017

Sandwich start het seizoen met een mix van grijs-blauwe tonen, die langzaam opbouwen naar een seizoen vol uitgesproken kleuren, als helderblauw en felrood. Perfect te combineren met de ‘Sandwich loves Denim’ collectie, die dit seizoen voor het eerst op de markt gebracht is. Naarmate de zomer nadert, worden roze-, geel- en zandtinten toegevoegd aan de collectie. Naast de effen kleuren, heeft Sandwich leuke prints ontwikkeld, van grafische bloemenprints tot stipjes die doen denken aan een aquarel schilderij. Let’s mix & match! Extra leuk: dankzij de items uit de ‘Party at Sunset’ collectie hoef jij je bij een lentefeestje of zomerbruiloft niet meer af te vragen wat je aan moet!

Kom snel snuffelen tussen de nieuwe items, ik ben ontzettend benieuwd wat jullie ervan vinden!

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »